Ja czekam do świąt Bożego Narodzenia aby odpakować rydze kiszone i skonsumować :szeroki_usmiech co do przekąsek to jak ktoś chce i lubi kiszone ogórki domowej roboty to podczas przygotowania do słoika włożyć czuszkę i razem z ogórkami zakisić będą fajne ostre ogórki kiszone
POMOCY ! Nie chce ODPALIĆ SILNIK !!
Zwiń
X
-
POMOCY ! Nie chce ODPALIĆ SILNIK !!
witam mam problem z autem . Gdy zgaśnie zapalają się wszystkie kontrolki / jak przy włączonym zapłonie / z tą róznicą, że żarzy się kontrolka od świec żarowych - i do póki się żarzy auto nie zapali. dopero po kilkunastu sekundach gdy przekręcę zapłon - zapali się i zgaśnie/kontrolka/ wtedy normalnie zapala. nie ma reguły co do gaśnięcia auta jest różnie na postoju, w czasie jazdy. nikt nie wie o co chodzi zmieniłem przekażnik od świec po wyjęciu którego jest podobny objaw, lecz to nic nie dało / ma napis 109/pomocy!!! A teraz nie zapala się wogóle kontrolka swiec i auto nie odpala.jarecki
-
-
Czy kreci i nieodpala, opisz dokladniej.Robiles cos z alarmem przed awariaJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Wydaje mi sie że jeśli kontrolka od świec się świeci i silnik nie daje sie uruchomić to poprostu nastąpiła jakaś bardzo poważna usterka i ECU nie dopuszcza do rozruchu auta
Raczej bez podpięcia VAG-a się nie obędzieNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz